v
+

54


---

Боже, благослови нè

1

Боже, благослови нè
После ова света служба.
Дај ни своја помош ти,
И за борба сили нови,
Дај ни оган, вера права,
Спремај нè за царство слава.

© Оваа песна е заштитена со авторско право.