v
+

12


---

О, Боже чуј нè, благодарност прими

1

О Боже, чуј нè, благодарност прими,
Ти во Христа ни дарува спасение.

Рефрен:

Алилуја, благодарно,
Алилуја, Амин,
Алилуја, ти се слави,
Благослови нè.

2

За Светиот Дух, благодарност прими,
Преку Христа со Него ни даде Ти спас.

3

Благодариме што нè спаси Ти нас,
Среќни сме ние во Тебе, Ти си наш Спас.

© Оваа песна е заштитена со авторско право.